SKP obavijest – izabrani predsjednici i zamjenici predsjednika sindikalnih ogranaka SKP-a u Splitu i Rijeci

Poštovani članovi sindikata,

obavještavamo Vas kako su se dana 27. studenog 2023. godine  i 29. studenog 2023. godine održana dva kruga tajnih i  elektroničkih izbori za funkcije predsjednika i zamjenika predsjednika sindikalnih ogranaka Sindikata kriminalističke policije u Splitu u Rijeci (u daljnjem tekstu SO Split i SO Rijeka) na kojima su za navedene funkcije u Sindikatu kriminalističke policije izabrani sljedeći kandidati:

SO SKP Split 

1.  Branimir Jolić,  predsjednik SO SKP Split
2.  Mijo Maleš, zamjenik predsjednika SO SKP Split

SO SKP Rijeka 

1.  Tomislav Kristić, predsjednik SO SKP Rijeka
2.  Mirjana Magdić, zamjenica predsjednika SO SKP Rijeka

Koristimo i ovu priliku da ispred predsjedništva SKP-a čestitamo izabranim kandidatima i poželimo im uspješno sindikalno djelovanje. Ujedno Vas obavještavamo  kako će članovi predsjedništva SKP-a dana 7.12.2023. godine (četvrtak) u Rijeci i dana 11.12.2023. godine (ponedjeljak) u Splitu održati predstavljanje sindikalnih ogranaka i novo izabranih predsjednika i zamjenika predsjednika SO Split i SO Rijeka u službenim prostorijama PU primorsko-goranske i PU splitsko-dalmatinske. Cijenili bismo da se odazovete na sastanke te na iste pozovete sve one za koje mislite da dijele ideje našeg sindikata, a nisu upoznati s našim radom te da osnivanjem područnih radnih tijela sindikata omogućimo da još snažnije i jasnije čelništvu našeg Ministarstva artikuliramo sve probleme koji opterećuju policijsku struku i policijske službenike.

Također se nadamo da će uspješno provedeni izbori uz veliki odaziv biti poticaj za skoro formiranje SO SKP-a u Zagrebu i Osijeku.

U  Vašoj službi

Sindikat kriminalističke policije