Predstavljanje Sindikalnih ogranaka Rijeka i Split i novoizabranog vodstva

Poštovani članovi Sindikata kriminalističke policije, kolegice i kolege,

obavještavamo vas da je u Rijeci 7. 12. 2023. u zgradi Policijske uprave primorsko-goranske održano predstavljanje Sindikalnog ogranka Rijeka (SKP SO Rijeka) odnosno novoizabranog vodstva ogranka, koje je izabrano nakon provedenih izbora odnosno elektroničkog glasanja. Na početku predstavljanja sve prisutne pozdravio je predsjednik Sindikata kriminalističke policije Tomislav Štambuk, koji je tom prigodom predstavio vodstvo ogranka odnosno, Tomislava Kristića predsjednika SKP SO Rijeka i Mirjanu Magdić zamjenicu predsjednika SKP SO Rijeka te im zahvalio na dosadašnjem angažmanu s obzirom na to da su i do sada obnašali ove funkcije i poželio uspješan daljnji rad.

Nakon toga prisutnima su se obratili predsjednik SKP SO Rijeka Tomislav Kristić koji se osvrnuo na aktualne probleme s kojima se svakodnevno suočavaju policijski službenici u Republici Hrvatskoj te zahvalio članovima sindikata na ponovo ukazanom povjerenju. Također, zamjenica predsjednika SKP SO Rijeka Mirjana Magdić pozdravila je prisutne i zahvalila na ponovo ukazanom povjerenju.

Također, 11. 12. 2023. u Splitu, u zgradi PU splitsko-dalmatinske održano je predstavljanje Sindikalnog ogranka (SO SKP Split) odnosno novoizabranog vodstva koje čine predsjednik SO SKP Split Branimir Jolić i zamjenik predsjednika SO SKP Split Mijo Maleš. Na predstavljanju u Splitu u ozračju negativnog događaja s kojim se nedavno suočilo četvero policijskih službenika te policijske uprave, nazočne je pozdravio predsjednik Sindikata kriminalističke policije Tomislav Štambuk. U aktivnoj diskusiji sudionici su se osvrnuli na izazove s kojima se policijski službenici kriminalističke policije svakodnevno suočavaju odnosno nužnih promjena radi poboljšanja uvjeta rada.
  
Energija i entuzijazam vodstva sindikalnih ogranaka Sindikata kriminalističke policije bit će i dalje svjetionik koji će svijetliti za put prema boljoj budućnosti za sve članove sindikata kao i pokretač pozitivnih promjena u radnom okruženju.

Čestitamo novoizabranom vodstvu sindikalnih ogranaka čija dosadašnja posvećenost sindikalnom djelovanju kao i sindikalnim vrijednostima predstavlja snažan podstrek za budućnost. 

U  Vašoj službi

Sindikat kriminalističke policije