KREĆE LI NOVA REORGANIZACIJA MUP-a I PREUSTROJ KRIMINALISTIČKE POLICIJE ?

Poštovani članovi i simpatizeri SKP-a kao i svi vi koji pratite naše djelovanje dužni smo Vas obavijestiti kako smo neslužbeno zaprimili saznanja sukladno kojima je na razini MUP-a RH donesena odluka o implementaciji nove reorganizacije MUP-a čija shema nam, na žalost, još uvijek nije dostupna. Kao što smo i više puta do sada naglašavali radi se temi od krucijalne važnosti za funkcioniranje cjelokupnog sustava našeg ministarstva.

 

Na žalost i ovaj puta sve upućuje na to, da bi se moglo raditi o ustaljenom obrascu koji slijedi donošenje dirigiranih i pogrešnih odluka, te na taj način dovodi struku pred gotov čin, što na žalost potkrepljuju i konkretna saznanja kojima raspolaže SKP-a, da su čak i pojedini službenici koji su imenovani u radnu skupinu unutar Ministarstva zaduženu za izradu prijedloga reorganizacije MUP-a, bili protiv navedenog prijedloga te nasilnog i politički dirigiranog provođenja iste. SKP je reagirao na navedenu odluku dopisom s jasnim i konkretnim upitima i traženjima rukovodstvu MUP-a, koji u cijelosti možete pročitati u prilogu ovog posta ali i na našoj WEB stranici.

Na kraju želimo Vas obavijestiti kako ćemo s posebnom pozornošću pratiti ovu tematiku i nastojati Vas pravovremeno obavijestiti o razvoju iste.

Naš dopis možete pogledati na linku