Apel za pomoć našem kolegi

pozivamo Vas da se odazovete pozivu za pomoć našem kolegi i prijatelju, 47- godišnjem gosp. Željku Sokseru, pomoćniku načelnika za kriminalističku policiju VII. PP Zagreb, ocu dvoje djece, hrvatskom branitelju.

 

Kolegi Željku Sokseru nedavno je dijagnosticirano tumorno oboljenje jetre bez mogućnosti daljnjeg liječenja u RH, a prema do sada prikupljenim informacijama postoji mogućnost daljnjeg liječenja u Njemačkoj, u Klinici „BioMed-Klinik” u mjestu Bad Bergzabernu, pokrajina Rajna, uz pomoć i stručno liječenje dr. med. Friedrich Migeod.

Kompletan tretman liječenja kemoterapijom i hipertermijom u navedenoj klinici sa smještajem iznosi oko 30.000,00 EUR-a (a što je daleko iznad financijskih mogućnosti oboljelog kolege), a koji novčani iznos je potrebno što žurnije prikupiti kako bi se započelo sa postupkom liječenja.

S obzirom da je navedenom kolegi zbog teškog oboljenja onemogućen rad i normalan život, a uz to se nalazi u teškoj financijskoj situaciji zbog kreditnih opterećenja, sve kolegice i kolege pozivamo na zajedništvo te da u skladu sa svojim mogućnostima za potrebe daljnjeg liječenja uplate novčane donacije na niže navedeni tekući račun:

Primatelj: Jasna Sokser IBAN račun Zagrebačke banke: HR2723600003116240605

Svrha plaćanja: Donacija za liječenje Željka Soksera;

Link na naš raspis