OBILJEŽAVAMO 1. GODIŠNJICU OSNIVANJA SINDIKATA KRIMINALISTIČKE POLICIJE

Kolegice i kolege, poštovani članovi Sindikata kriminalističke policije, kao i svi simpatizeri Sindikata kriminalističke policije koji pratite naše sindikalno djelovanje, priloženim Rješenjem Ministarstva rada i mirovinskog sustava želimo Vas podsjetiti da je na današnji dan 2014. godine SKP i službeno registriran kao udruga.

U proteklih godinu dana pozicionirali smo se na policijskoj sindikalnoj sceni kao profesionalni, moderan, dinamični, atipični strukovni (policijski) sindikat koji ima ulogu svojevrsnog KOREKTIVA unutar sustava (MUP-a) kojem pripadamo, s time da osim detekcije problema nastojim otvoreno ponuditi i rješenja kao što ste mogli posvjedočiti iz svih naših dosadašnjih inicijativa.

O onome konkretnom što smo kao sindikat postigli u proteklih godinu dana, detaljno smo izvijestili članstvo na našem 1. zasjedanju Sabora SKP-a održanom dana 14.03.2015. godine.

I dalje ćemo kroz naše djelovanje težiti unapređenju našeg rada te nastojati pozitivno gledati u budućnost, nadajući se da ćemo biti prepoznati kao sindikat čiji je jedini smisao postojanja – SLUŽENJE POLICIJSKOJ STRUCI.

S poštovanjem,

SKP

rjesenjeimg2